U bent hier: HOME › Nieuws › Nieuws

Actueel nieuws

Algemeen clubnieuws: Verslag Challenge Amere
   (13-09-2018)

 
 

Challenge Almere-Amsterdam 2018, een verslag ......
 

Zaterdag ochtend 9 september om 6.05 uur komen twee fietslichten mijn kant op. Ik sta te wachten in het donker bij de golfbaan op Bas Pieterse en Paul Lindeboom. Samen gaan we naar de start van de Challenge Almere en dit gaat natuurlijk op de fiets. “Mogge” is het en we vertrekken eigenlijk direct onder begeleiding van Paul zijn verstraler. Halverwege de Fledite weg begint het al licht te worden. Het is helder en een beetje fris maar prima wedstrijdweer zeggen we tegen elkaar. Ik vind het eigenlijk gewoon koud en denk aan de temperaturen van de afgelopen zomer. Deze bevallen mij veel beter. Stoer door blijven fietsen in het wiel van Bas en Paul, Bas heeft er zin in zo vroeg.

Al bij aankomst in Almere net voor de A6 horen we de speaker van de Challenge duidelijk de wachtende deelnemers en publiek in de juiste stemming te krijgen. Via het fiets/loop parcours langs het Weerwater komen we bij de start/finishlocatie aan van de Challenge, de Esplanade.

Ik ben onder de indruk. Dit is voor mij de 1e keer dat ik zo een groot triathlon evenement van dichtbij meemaak. Terwijl wij staan te kijken naar de Zwemstart van de Professionele atleten komt er ook een parachutist uit de lucht vallen, scheert vlak over de start-boot en valt in het water wat de bedoeling is naast de in het water klaar liggende Triathleten. De start klinkt met een ongelooflijke knal terwijl een vuurpijl de lucht in wordt geschoten. Daar gaat het veld op weg in het water voor hun eerste deel van de hele triathlon Almere-Amsterdam. Hoe mooi is dit !

Ik kijk eens om mij heen en zie nu echt hoe groot deze wedstrijd eigenlijk is. Indrukwekkend hoe een compleet dorp is opgebouwd met een gigantische tent voor de transitie, catering stands, inschrijffaciliteiten en het hele start en finish gebied.

Bruggen die gebouwd zijn over de start en aankomst van het zwemonderdeel en over het loopparcours om eenvoudig naar de catering te lopen.

Ondertussen zijn tevens de professionele dames gestart aan hun hele triathlon waaronder Yvonne van Vlerken en Els Visser de winnares van de Ironman Maastricht 2018. 

Dan op zoek naar Eibert Leusink die aan de start staat van zijn 14e hele triathlon van Almere ! Tja, vindt hem maar eens tussen alle badmutsen met dezelfde kleur. Dan gaan ook de agegroupers voor de hele triathlon van start maar Eibert kunnen we niet vinden tussen alle 550 deelnemers. Die zien we zo wel bij de transitie naar het fietsen.

Even koffie drinken via de VIP tent waar Harry Dobber zijn plek heeft en ons een Cafeïne shot aanbied terwijl wij wachten op de start van de halve Triathlon. Hier gaat het wat makkelijker om de TVZ atleten beter de herkennen. Guido Kwakkel die weer gaat voor de winst samen met zijn broer, JanWillem Schlotter en Alexander Veerman, Krijn Haak. Ron Gauw en Leon en Gina konden we zo snel niet vinden maar Karin wel om ook haar even te spreken na haar onfortuinlijke val vlak voor de Challenge Almere. Maanden van training en dan gebeurt dit vlak voor de wedstrijd, vette pech ! Gelukkig gaat het herstel voorspoedig.

Mooi dat we iedereen even konden spreken en na hun “rolling” zwemstart, waar er 4 atleten tegelijkertijd starten met een tussentijd van 30 seconden lopen wij naar de transitie locatie zodat we zoveel mogelijk TVZ’ ers kunnen aanmoedigen aan het begin van hun 90 of 180 km fietsrondje.

Al snel zien we Guido op weg gaan en daarna Alexander, JanWillem en, ja hoor, ook Eibert kunnen we door een “high 5” succes wensen !

 

  

Wat ik mij iedere keer weer afvraag bij het opstappen op de fiets waarom de elastiekjes voor de fietsschoenen gebruikt worden terwijl de atleten de hekken in rijden of niet eens normaal kunnen opstappen. De beoogde tijdwinst is nu meer een tijdverlies maar wel grappig om het gestuntel te zien van verschillende atleten onder luid applaus van het publiek. Guido heeft hier overigens geen last van !

We pakken onze fietsen en gaan op weg om het fietsparcours tegenovergesteld te rijden richting de Flediteweg waar de atleten via het fietspad 1 of 2 keer langskomen.

Bij de Stichtsebrug aangekomen zien we de auto met de grote klok op het dak ons tegemoet rijden dus daar rijden de koplopers. Perfect !

Evert Scheltinga ligt op kop na een 70 km fietsen achtervolgd door Cameron Wurf, Jaroslav Kovacic, de latere winnaar, Kristian Høgenhaug en Diederik Scheltinga (de broer van ..). Laten we ook Dirk Wijnalda niet vergeten die recentelijk in Maastricht Nederlands kampioen lange afstand werd. Zijn 4e nationale titel alweer.

Yvonne van Vlerken en Els Visser kunnen ook op onze aanmoedigingen rekenen die we op de Winkelweg tegemoet komen. Yvonne, de latere winnares,  is makkelijk te herkennen in haar roze outfit. Een dikke lach valt ons ten deel van haar.

Aangekomen bij de Flediteweg staan daar ondertussen meerdere (TVZ) toeschouwers en wordt het een gezellige boel.

Hele groepen atleten die vanaf het fietspad komen worden toegeschreeuwd en de fietsen worden kritisch beschreven qua prijs en uitvoering. Het is leuk om te zien dat er nog steeds deelnemers zijn op een stalen ros met aan het frame gemonteerde versnellings handels. Zoals Adrian Lammers. Het kan dus gewoon !

Guido, Alexander, Eibert, JanWillem en Krijn komen ook allemaal langs onder luide aanmoedigingen. Super leuk om te zien !

Dan wordt het tijd om deel 2 van de zaterdag te gaan invullen en fietsen we door naar huis met een heel goed gevoel. Thuis aangekomen gaat de “live stream” aan van de Almere Challenge om iedereen te zien die ondertussen aan het loop onderdeel zijn begonnen. Ook hier zien we verschillende TVZ atleten hun top prestatie van deze zaterdag leveren.

De resultaten van iedereen zijn eenvoudig hier ter terug te vinden : http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2018/sep/8/almere/index.html

Guido eindigt op een 2e plek, bij de agegroup 40-44 jaar met een tijd van 04:30:16. Podium dus !

Eibert mag zijn 14e editie met een eindtijd van 13:21:45 bijschrijven. Top prestatie weer !

Hoe leuk was deze zaterdag ochtend om alle atleten te zien, hun aan te moedigen en een hart onder de riem te steken. Ook en de hele Challenge organisatie, dit smaakt naar meer …..

 

Michael Sleijster

 

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: Challenge Almere-Amsterdam
   (03-09-2018)

 
 

Challenge Almere-Amsterdam

Zaterdag 8 september wordt het weer mega-druk op de Zeewolder asfaltwegen nabij de Stille Vallei. In een tijdsbestek van een paar uur komen er dan zo’n 2500 fietsers op een ligstuur voorbij, waaronder zoals gewoonlijk ook weer flink wat TVZ-leden. Sinds het fietsparcours van Challenge Almere-Amsterdam niet meer elk jaar fors op de schop gaat, is het op het einde van de Flediteweg een drukte van belang omdat dit voor de Zeewolder toeschouwers het dichtstbijzijnde fotoshoot punt is.

Triathlon is hot. Dat is een terechte conclusie als je weet dat Ironman Maastricht 2000 deelnemers op de startlijst had staan, en Almere dit aantal dunnetjes overtreft. De ruim 500 Long Distance deelnemers gaan om 07:20 te water. Onder hen bevindt zich met startnummer 725 de recordhouder van TVZ, Eibert Leusink start in het Weerwater voor zijn 20e deelname nadat hij in 1996 zijn debuut maakte. Toentertijd was deze ex-voetballer nog woonachtig in ’t Harde maar werkte al wel in het Baken. Vanaf dat moment heeft het lange werk hem gegrepen en is vooral Almere favoriet. Dit wordt nummer 14, waardoor Eibert volgend jaar zijn hoofddoel hoopt te bereiken en bijgezet gaat worden in de Hall of Fame van Almere naast die andere grootheden met 15 caps.
Extra mooi voor Eibert dat volgend jaar aan Almere het EK is toegewezen!De Middle Distance is onbedoeld het hoofdnummer geworden en telt zaterdag liefst 1369 triatleten. Voor TVZ misschien ook wel het hoofdnummer, want Guido Kwakkel gaat zich weer mengen in de strijd om de podiumplekken in agegroup 35-39. Over Guido hoeven we niet zoveel meer te vertellen, iedereen weet wel dat deze Sportman van het Jaar Europees kampioen werd en inmiddels een schat aan ervaring heeft op lange werk, zowel in als buiten Nederland (Nice, Zurich, Roth en bijna Hawaii).

Ook een schat aan ervaring heeft inmiddels Alexander Veerman. Sinds hij definitief van zijn rugklachten is verlost, is er geen houden meer aan en worden er diverse marathons en hele triathlons aan zijn al redelijk imposante erelijst toegevoegd. Die voorheen vooral illustere fietsevenementen telde, hij sierde zelfs al eens de cover van maandblad Fiets, maar dat was vroeger. Eerder wist hij al persoonlijk te zegevieren in Ironman Roth. Deze halve zal geen probleem worden.

Dat zal het ook niet voor Alexander’s trainingsmaatje Jan-Willem Schlotter, want hij maakt nergens een probleem van. Eindtijden boeien hem niet of nauwelijks, het vizier is slechts gericht op genieten van sporten. De hele triathlon trekt hem totaal niet, ondanks dat hij al wel een aantal marathons uitliep en monstertochten op strandbanden aflegde. Op de middle challenge heeft Jan-Willem al meerdere keren succesvol weten te finishen
.

Wie dat nog nooit eerder wist te doen, is Gina Jans. Geplaagd door knieklachten bleef het meestal bij een rol als zwemmer in een trio-team of als sportmasseur bij de Powerman Zofingen. Sinds een zware maar geslaagde knie-operatie zagen we Gina dit jaar al fier de finishboog van de Flitstriathlon in Nijkerk passeren. Ook Gina is totaal niet geïnteresseerd in een eindtijd en zal te allen tijde haar eigen tempo zwemmen, fietsen en lopen en dat is met haar fysieke geschiedenis al een bijzondere prestatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


De wedstrijdklok en Karin Gouw zijn wel getrouwd met elkaar. Deze fanatieke vijftiger strijd altijd 
voor het hoogst haalbare en zal dat ook komende zaterdag weer doen. Ook Karin was in Zofingen en eerder al deelneemster aan de Middle Challenge, maar ook trailruns zijn favoriet en eigenlijk alles wel wat off-road georganiseerd wordt (zoals de Tri-Ambla). En alles met een stiekem oog gericht op het podium van haar age-group (55-59 Women) en op startnummer 3444. Haar man Ron, en ons voormalige bestuurslid lopen, zal zij ook voor willen blijven. Hamvraag dit jaar is echter: zou Karin  gesponsord worden door Run2Day??

Over bestuursleden gesproken: penningmeester Krijn Haak staat ook op de deelnemerslijst van de halve. Dat zal misschien een snelheidsovertreding gaan opleveren want op sommige wegen mag er niet harder dan 50 km/u gereden worden en dat is voor deze tijdrijder geen probleem. Als de wind zoals gebruikelijk zuid-west staat, moeten we misschien maar op de Oostvaardersdijk gaan kijken?

Krijn begon overigens net als Gina als (fiets)lid van een trio en was net als Alexander vooral te bewonderen in grote fietsevenementen, zoals Parijs-Roubaix en Milaan-San Remo.

Resteert het benoemen van de deelname van Léon van Dongen. Zijn deelname hangt echter aan een zijden draadje want geplaagd door kuitklachten zal hij pas deze week besluiten om wel of niet deel te nemen. En dat zou jammer zijn, want Léon mag inmiddels gerust een ex-duatleet genoemd worden. Zijn hekel aan zwemmen is al een paar jaar overwonnen en vorig jaar wist hij al in een Ironman in Frankrijk een persoonlijke triomf te vieren.

Naast de bovengenoemde individuele deelnemers mag Challenge Almere zich verheugen op honderden trio en business teams op de hele en halve afstanden. De start van de Middle distance is overigens om 08:20 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: Uitslag Pareltriathlon 2018 (nu met link naar foto's)
   (02-09-2018)

 

Uitslag Pareltriathlon 2018 staat online.

GJ Kramer heeft foto's gemaakt tijdens de Parel triathlon welke via deze link te bekijken zijn: TVZ Parel Triathlon 2018

 

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: Buitenwaterzwemmen met Adrian Lammers
   (30-08-2018)

 

Nederland was in de ban van het buitenwaterzwemmen, vooral door de buitengewone actie van Maarten van der Weijden maar deels ook door de medailles bij het EK Zwemmen. Adrian Lammers, al een paar jaar een van de beste Zeewolder zwemmers, heeft het buitenwater zwemmen al een paar jaar ontdekt maar scoorde zijn beste prestatie pas recent.Adrian: “Afgelopen zaterdag was mijn beste buitenwater wedstrijd tot nu toe, voor de eerste keer met zwempak.  Ik heb meegedaan aan http://www.cityswimzwolle.nl, een grachtentocht in het centrum van Zwolle over 2,7 km.

Het initiatief kwam van John van Lingen, die mij tipte op basis van de editie vorig jaar. Hij was zaterdag ook aanwezig. 


Op basis van de Endurance en The Great Lake Swim 2018 (Gaasperplas, 15 juli, 3e plaats) had ik mijzelf voorgenomen "rustig" de eerste 750 meter tot 1 km door te komen. Bij de vorige wedstrijden was ik namelijk te snel begonnen en had het gevoel de hele wedstrijd "te harken". 

Twee deelnemers namen in Zwolle na de start al snel afstand en ik zat vrij snel alleen achter hen. Na ca. 1,5 km lekker doorzwemmen zag ik dat de nummer 2 de koploper niet meer kon volgen en ik steeds dichterbij kwam. Ik had dus een mooi richtpunt om een versnelling in te zetten en op het 2 km punt had ik hem ingehaald. Ik wist niet zeker waar het eindpunt was en na een tijdje "energie te sparen in de slipstream" besloot ik na de 6e brug vol aan te zetten. Ik kon al snel een gaatje slaan van 10 meter en hoopte dat de finish dichtbij zou zijn. Dat viel echter toch nog fors tegen, ik denk dat ik op 300 meter achteraf al was gegaan. Ik verloor dus wat snelheid maar de nr. 3 zakte ook verder weg. De nr 3 bleek later de lokale bekendheid/favoriet te zijn, in het filmpje op de website wordt hij geïnterviewd.

Met een tijd van 35:59 over 2,7 km was ik zeer tevreden. John ging ook als een speer, werd 9e in een tijd van 43:47, ruim 1,5 minuut sneller dan vorig jaar !

Aanstaande zondag hoop ik weer de top 3 te behalen bij www.2mijl.nl , omgerekend dus 3,4 km. Ook hier zal John van Lingen van de partij zijn, gezellig dus !”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: Fietsdoel 2019?
   (29-08-2018)

 

 Op onze TVZ-website konden we eerder al lezen dat Marije de Jong zich thuis voelt in berggebieden, waarin het flink omhoog gaat. De duurtrainingen doet zij vooral in de groepstrainingen op dinsdagavond  - dit is geen formele training, dus hiervoor is een app-groep opgericht - en de zaterdagochtendtrainingen o.l.v. een TVZ-trainer.


In 2017 nam Marije deel aan La Marmotte, samen met Jaap de Vries, Hans den Hollander, Marco Rademaker, Jan Douma en Louis Doorn, waarvan zij dit mooie verslag schreef. Als je dit nog eens terug leest, is het volstrekt logisch dat Marije in de app-groep het voortouw nam om een oproep te doen voor 2019, om weer gezamenlijke trainingen te doen in de richting van weer een lekkere pittige cyclo of granfondo. Er waren gelijk al dusdanig veel positieve reacties, dat Marije een nieuwe speciale app-groep heeft aangemaakt: TVZ Berggeitjes.

Op het moment van dit schrijven bestaat deze groep al uit 16 personen. 

Een optie die al geopperd is, de Gran Fondo Stelvio Santini, wordt op 2 juni verreden in de buurt van het Italiaanse Bormio, met in de hoofdafstand illustere Giro-beklimmingen als de Mortirolo en de Stelvio (de slotklim, die zich als enige bevind in alle drie de te kiezen afstanden van 60km, 137,9km of 151,3km).

 

 

 

 

 

Maar er is veel keus op het gebied van mooie klimevenementen, dus wellicht wordt er een andere tocht uitverkoren. Daarover kun je geïnformeerd worden door je aan te melden voor opname in de TVZ Berggeitjes appgroep door je rechtstreeks aan te melden bij Marije. En krijg je de kans om volgend jaar deel uit te maken van een leuke, gezellige trainingsgroep die een uitdagend fietsdoel voor ogen hebben. Wellicht gaan de jaren van de bijzondere en uitdagende trainingsdoelen, zoals de marathons van New York en Boedapest en de Waalse Pijl weer herleven. 

Hieronder vindt je een overzicht van de Cyclo in 2018, zodat je eenbeetje idee hebt welk evenement wanneer is.

Cyclo kalender 2018

Voor actuele data in 2019 ga naar de website van de organistatie of kijk op deze website: www.cyclokalender.nl

Mocht je ook aan de app-groep toegevoegd willen worden, stuur dan even een mailtje met je naam en telefoonnummer naar TVZFietsdoel

 

 

   

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: Fietsen in de Alpen met ....
   (26-08-2018)

 

 

 We hebben het onderstaande berichtje ontvangen van Tom over een dagje fietsen tijdens zijn vakantie.


Na op 5 augustus de halve triathlon van Eupen te hebben gedaan. Ben ik (Tom) met mijn gezin doorgereden naar de Fransen Alpen, net 20km onder Grenoble aan een prachtig bergmeer. De ideale omgeving voor een sportieve vakantie. 

In Januari hadden de gezinnen van Stefan en mij al gepland om deze vakantie samen door te brengen. Na een paar dagen rustig herstellend sporten hebben stefan en ik twee prachtige dag ritten gemaakt. Waarbij we op de eerste dag Col de la Morte en Col de Chamrousse hebben gedaan en op de tweede dag Col de Ornon en Alpe d’Huez. Het filmpje geeft een leuke indruk van de omgeving. TVZ was weer mooi vertegenwoordigd in het zuiden!!

https://www.youtube.com/watch?v=GYEIKJ_MHko

 

 

(Terug naar boven)


Algemeen clubnieuws: IronMan Maastricht
   (08-08-2018)

 

Vrijthof, zondag 5 augustus, 18:00 uur. Het is etenstijd voor de toeschouwers en supporters van de Ironman Maastricht. De drie TVZ-deelnemers, Paul Hundscheidt, Eibert Leusink  en Bas Pieterse hebben slechts dorst, heel veel dorst. Zij komen rond dit tijdstip door tijdens hun derde ronde van 10,5km en mogen dan eindelijk de laatste verlossende ronde van de marathon gaan afleggen. De Maastrichter vrijwilligers zijn druk in de weer met het vullen van waterposten, drinkbekers en het besproeien van de deelnemers, Het is de koudste dag van de afgelopen weken, maar desondanks ook vandaag weer verschroeiend heet.

-----------

 

’s Ochtends om 07:15 zag het er nog heel anders uit. Bewolkt en een buitentemperatuur van ongeveer 16-17 graden. Bijna koud, maar de deelnemers in het water hebben geen wetsuit aan. Het water is 26,5 graden warm. En omdat er zo’n 1500 atleten het water in zijn gedoken, is het lokaal misschien wel nog warmer.

De klok verschuift naar 11:00 uur, de locatie wijzigt naar de Bemelerberg en het kwik is opgelopen naar 25 graden. De deelnemers zitten hier rond de 100-110 kilometer en vele beginnen al zichtbaar te tekenen. Een aantal atleten stappen af vanwege kramp, onze TVZ-ers zitten hier echter nog opmerkelijk goed in de wedstrijd. Bas zelfs heel goed, maar dat komt mede doordat hij laat weten dat het zwemmen dramatisch slecht ging. Dan valt alles daarna mee…..
Eibert was eerder al gepasseerd en oogde zelfs nog fris, Paul was ook nog behoorlijk monter maar ook dat was logisch want zijn twee lekke banden kreeg hij pas bij kilometer 124.

  

We gaan weer even verder in de tijd en bevinden ons vanaf 20:15 op de Markt. Het historische gemeentehuis is de markante finishplek waar het “you are een Ironman!!!!!”elke tien seconden uit de speakers schalt. Elke deelnemer wordt met zijn naam en deze slogan enthousiast onthaald en het voltallige publiek klapt zich nog warmer in de handen. Luide housemuziek, deze ene dag niet van de beroemde Meestrichter Frans Rieu, zorgt voor extra stukje sfeer. Onder nog steeds bijna-tropische omstandigheden komen in een tijdsbestek van een half uur achtereenvolgens Bas (12u53), Eibert (13u09) en Paul (debuut in 13u16) fier onder de finishboog door. Zonder wetsuit, 1100 hoogtemeters en snikheet weer hele sterke tijden van deze sterke 50- en 60-plussers. Voeg daarbij dat ons voormalige lid Jorieke Casteleijns overall negende werd bij de dames in een tijd van 10u21, en het is duidelijk dat TVZ zijn visitekaartje ook in Limburg heeft afgegeven. Zoals we dat over 7 weken ongetwijfeld ook weer bij de Challenge Almere gaan doen. Waar Eibert nog een stukje dichter bij zijn 25e hele triathlon gaat komen.

Het is 23:15, en we zitten aan een lekker biertje op een zoel terras. Het was een lange dag, maar het herstellend vermogen van onze toppers grenst aan het onwaarschijnlijke. Geen enkele tekening in het gelaat, geen last bij het opstaan van de stoel en ook letterlijk wordt uitgesproken dat het zwaar was, natuurlijk, maar nergens te zwaar of te die moeten gaan. Had ik al gezegd dat het klasbakken waren??

 

 

 

(Terug naar boven)

Algemene informatie »
Privacy verklaring /AVG
Verzekeringen »
Contributie
Bestuur / Commissies
Vacatures
Clubkleding
Aanmeldingsformulier
Algemene informatie
Ledenvergaderingen
Nieuws
Nieuwsflits »
Nieuwsarchief
Algemeen »
Techniek »
Interviews »
Medisch »
Helden »
Menu vd maand »
Wedstrijdverslagen »
Bike-vakantie in het Zwarte Woud
Boekbespreking: Ard Schenk (Biografie)
Boekbespreking: Jacco Verhaeren (TOP-Coaches)
Boekbespreking: Joop Zoetemelk
Boekbespreking: Marc Herremans 1
Boekbespreking: Zwemmen (Nicola Keegan)
De Keiler in Nunspeet
Fietsexpeditie Siberië
Fietsvakantie Frankrijk - Marjolein Bos
Fietsvakantie Santiago - Anita Schouwaert
Giromania !!
Hardlopen samen met een blinde loper
Mount Ventoux beklimming Louis & Stefan Doorn
Ode aan Marco Pantani
Rien en de Fietsgoden
Skiken met Ingrid Munneke
The Desert Run
Trainingskamp XXL
Trans Alp ATB - Michiel & Marion
Vancouver - trainingskamp
Weissensee - Tonny van Vliet
Zwemanalyse in de Tongelreep
Trainen met de hartslagmeter
Bram Som
Edith van Dijk
Erica Terpstra
Gregor Stam
Kees Vaneman
Leen Pfrommer
Lidia van Bon - WK Masters zwemmen
Mieke Smit
Rob Barel
Afvallen - Mascha Spoor
Overgang en trainen - Mascha Spoor
Piriformis syndroom- Mascha Spoor
Bert Flier
Bruce Lee
Eric van der Linden
Jean Nelissen
Johan Neeskens
Wilco van den Akker
Wilfried de Jong
Gehakttaart met nasikruiden - Joke Lof
Spinaziepannenkoek - Paul Lindeboom
Fietsen
Lopen
Triathlon
zwemmen
Algemene informatie zwemmen
Zwemtrainingen »
Zwemtrainer
Algemeen informatie fietsen
Racefiets trainingen »
ATB trainingen »
Fietsnieuws
Fietstrainers
Veiligheid bij fietstrainingen
Fietstrainingen
Algemene informatie lopen
Loopnieuws
Looptrainers
Algemene informatie triathlon
Divisie team
Reglementen »
Wedstrijdreglement ITU
Reglement Organisatie Wedstrijden
Wedstrijdkalender TVZ
Route startlocatie Kaap Flevo
Route startlocatie de Parel
Clubrecords
Uitslagen »
Zwemmen
Fietsen
Lopen
Duathlon / Triathlon
Fotoalbums
You tube filmpjes
Contact
N.A.W.-gegevens van TVZ
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...